Via uw gebruikersmenu kunt u uw bestellingen bekijken. U kunt uw bestelling ook afdrukken. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een afdruk kunt maken van de bestelgegevens.

Via het gebruikersmenu aan de linkerzijde van het scherm, klikt u op 'Bestellingen'

 

U krijgt nu een overzicht van uw bestellingen bij de webshop van Francisca's Poppenspul. Het bestelnummer van de bestelling is weergegeven in een andere kleur. Dit geeft aan dat u hier op kunt klikken om de gegevens van deze bestelling in te zien.  Door op de link te klikken worden de gegevens van de bestelling getoond. Achter het woord BESTELINFORMATIE, staat het icoontje van een printer. Door hier op te klikken wordt het afdrukken van de bestelling gestart.

 

Vervolgens wordt een dialoogvenster geopend waar u de printer kunt kiezen die op uw computer is aangesloten. Als u een printerdriver voor PDF bestanden heeft geinstalleerd op uw computer, kunt u de bestelling ook als PDF opslaan. Er zijn diverse oplossingen op het internet te vinden om dit voor elkaar te krijgen. Zoek in uw favoriete zoekprogramma naar de termen: gratis pdf printer